Wat is Space Clearing?

 

Space Clearing is het opruimen van de energetische verstoringen die in huis, in het bedrijf of wat voor ruimte dan ook, hangen.

Deze verstoringen hoeven niet direct gelinkt te zijn aan het huis. De energetische verstoring zou er al kunnen zijn voordat jouw huis bestond. 

Verstoringen in het energetische veld worden veroorzaakt door bijvoorbeeld negatieve gedachten, angst, boosheid, stress en spanningen.

 

Het kan ook zo zijn dat je huis gebouwd is op of in de buurt van een begraafplaats. Dit kan merkbaar zijn aan het gedrag van je kinderen of jij merkt het zelf op. 

Wanneer kinderen het opmerken, zien zij meestal meer dan de volwassen mensen. Volwassenen hebben dan eerder het gevoel dat ze bekeken worden, of krijgen een ongemakkelijk gevoel in bijvoorbeeld één specifieke ruimte.

 

Net zoals dat energieën en sferen overgenomen kunnen worden van mens tot mens gebeurd dit ook in huis. Het huis neemt de energie over van de mensen die er in wonen.

Woon je in een wat ouder huis waar al meerdere mensen gewoond hebben dan zal het een mengelmoes zijn van verschillende sferen, emoties en energieën door elkaar.

 

Space Clearing kan ook goed ondersteunen bij het verkopen van je huis. Ondanks dat niet iedereen even veel voelt, voelen de meeste mensen wel wanneer het huis een beetje gek voelt. 

Met het Clearen van je huis zal er weer een gezonde energie door huis stromen en dit zal de verkoop ondersteunen.

 

Space Clearing kan ondersteuning bieden en voordelig werken bij;

  • Het verkopen, kopen of bouwen van een huis of pand.

  • Het kopen van nieuwe, 2e hands of antieke meubelen en items.

  • Het clearen van energieën na overlijden, scheiding, werkproblemen of ziekte.

  • Nieuwe energie inbrengen voor of aan het begin van een nieuwe relatie, carrière of baan, zakelijke onderneming, huwelijk, familielid en de geboorte van een baby.

  • Het opruimen na ruzie of intens en stressvolle tijden, het loslaten van oude gewoonte, evenals het verwerken van levensveranderingen en het creëren van een nieuw begin. 

AdobeStock_315157486.jpeg